Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Skerper Basic slijppakket 180/600/1000/3000 met keramische slijpstaaf, SH004

139 review(s)
Artikelnummer SVSH004

Reviews voor Skerper Basic slijppakket 180/600/1000/3000 met keramische slijpstaaf, SH004

139 review(s)
€ 63,95
Adviesprijs€ 74,85
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

139 review(s)
Sorteer op:
Super Set, Lautertal

maandag 29 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Francesco, Castelnovo di Sotto

woensdag 24 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Faza, Liginiac

woensdag 17 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Brent murgatroyd, Milton Keynes

vrijdag 29 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Paolo Mazzoleni , Cannara

dinsdag 19 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rob, Woensdrecht

donderdag 14 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Weer scherpe messen prima product


Rom, Auvillers les forges

vrijdag 8 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stefan , Passau

woensdag 15 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prutspap, Begijnendijk

maandag 2 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Deze set en een stropje. De 160 steen is ook goed om eelt te verwijderen. Just saying, You do you bo.


Emil, Mikoszów

maandag 7 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bas, Rotterdam

dinsdag 25 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg fijne set om mee te beginnen. Door de verschillende grits, maar ook de goede prijs/qualiteit verhouding, erg tevreden met dit product. Mn messen kan ik dagelijks bijscherpen met het aanzetstaal. Jammer dat er geen opbergbox bij zit of iets dergelijks.


Joris, Rijswijk

zondag 21 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top!


Niels, Echt

dinsdag 2 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een zeer fijne set. Mijn messen zijn weer vlijmscherp


Ismet, OSIJEK

dinsdag 25 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marin, Donji Miholjac

donderdag 2 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Paul Griffith , Rush

maandag 13 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anita, Ohé en Laak

vrijdag 6 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede voorlichting over gebruik. Fijne slijpstenen.


Ben, Katwijk

dinsdag 3 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor het eerst een set slijpstenen gekocht, ik kan dit product dus niet met andere vergelijken. Heb nu meerdere messen geslepen en de stenen doen het zeer goed. De techniek van het slijpen zelf is even oefenen, maar na een paar messen heb je het onder de knie. Er zijn ook duidelijke filmpjes te vinden op deze site zelf. Filmpjes zijn duidelijk en handig voor de beginner. Keramische slijpstaaf voelt zeer degelijk aan en is mooi vorm gegeven. Ook de slijpstaaf doet zijn ding en maakt je mes na een paar halen weer scherp.


Yves Grégoire , BERTRIX

maandag 19 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marcel, Amsterdam

zondag 18 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Duidelijke overzichtelijke website, snelle levering,netjes en goed verpakt,producten werken fijn en mijn messen zijn weer scherp. Ben er erg blij mee.


Artikelnummer SVSH004

Reviews voor Skerper Basic slijppakket 180/600/1000/3000 met keramische slijpstaaf, SH004

139 review(s)
€ 63,95
Adviesprijs€ 74,85
Op voorraad

Vandaag besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad